Sidor

tisdag 14 februari 2012

Vårens skomode

Överallt har ju alla julprydnader plockats ner. I Hedemora provar man därför nu lite nya grepp. Här hänger vårens skomode till beskådande. Fördelen med att det hänger på denna höga höjd, är de får hänga kvar....

Published with Blogger-droid v2.0.4

6 kommentarer:

  1. Det är ju himla kul. Såg det för många år sedan i USA. Men visst är det konstigt att ingenting får vara ifred, eller?
    3M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är lite trist att inget får vara ifred. Samtidigt måste jag beundra de som kastat upp dem,de sitter ju så jämt fördelade.

      Radera
  2. Läst att grabbar gör det när dom har förlorat oskulden, att det betyder att någon i närheten säljer knark.Vissa säger att om man kastar skor över el- eller telefonledningen utanför sitt hus så håller sig spökena borta......eller att det är en konstform....Finns nog många orsaker till detta;) Kanske bara en kul grej..

    SvaraRadera
    Svar
    1. De första alternativen lät inget vidare, framför allt inte den om knark.... Då köper jag din variant om spöken! Det stämmer nog eftersom en av Idas klasskompisar bor i närheten :)

      Radera
  3. får väl hoppas att det där med knarket som Leena skriver inte stämmer ;-)vore ju dålig reklam för Hedemora att visa upp en sådan sida!? Men skämt å sido..ser ganska fräckt ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, jag tror på spökvarianten :)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.